• 14.3.2015

VABIMO VAS NA 6. Rogač Plus STROKOVNI SEMINAR

 

 

Metode nadzora kakovosti površin vaših izdelkov in stanja vaših pralnih sredstev, ter Plasmatreat priprava površin

 

 

 

KDAJ?       1.4. 2015, ob 10 uri

 

KJE?         Pesnica pri Mariboru, Pesnica 20a, v prostorih Štajerskega Tehnološkega Parka

 

 

 Trije veliki strokovnjaki praktiki - Lucas Dillingham iz Brighton Technologies ZDA, André Lohse iz SITA in Joachim Schüßler iz Plasmatreat-a, vam bodo na številnih primerih in v živo pokazali:

 

 1. Vrednotenje stanja površin vaših izdelkov z merjenjem kontaktnega kota kapljice - BTG Surface Analyst revolucionarni »vse-v-enem instrument«, s katerim boste stanja površin vaših izdelkov lahko preverjali v sami proizvodnji.

 2. SITA Cleanospector za merjenje fluorescence za enostavno in zanesljivo kontrolo stanja površin vaših kovinskih izdelkov v proizvodnji.

 3. SITA Dynotester+ – ročni instrument za hitro in zanesljivo kontrolo stanja aktivnosti pralnih sredstev vaših linij za pranje izdelkov.

 4. SITA Conspector– ročni instrument za hitro in zanesljivo kontrolo čistosti pralnih sredstev vaših linij za pranje izdelkov.

 5. Kako boste lahko s Plasmatreat stroji za pripravo površin z Openair® (atmosfersko) plazmo brez škodljivih vplivov na okolico površine sestavnih delov vaših izdelkov: razmastili, očistili, razelektrili/aktivirali/odstranili sloj ali oslojili.

 6. Plasmatreat DIN certificirane testne tekočine s katerimi boste preverjali stanja površin vaših izdelkov - način uporabe, katere testne tekočine za kateri material.


 Da bo vse izrečeno postalo otipljivo, bomo v sklopu seminarja za vas za preskus in prikaz uporabe pripravili več naprav:

 

 1. Plasmatreat plazma bo aktivirala/očistila/razelektrila kos težavne plastike

 2. BTG Surface Analyst za merenje kontaktnega kota – z njim boste izmerili stanje površine različnih materialov pred in po tretiranju z plazmo.

 3. S SITA Cleanospector boste izmerili stanje raznih kovinskih površin.

 4. S pralnimi sredstvi različnih koncentracij vam bomo prikazali delovanje SITA Dynotester+ , z različno kontaminiranimi sredstvi pa SITA Conspector.

Verjamemo, da vam bo naš seminar pokazal pot do stalnega zagotavljanja procesne sigurnosti; spremljanje stanja površin, čiščenja/aktivacije/ionizacije površin in spremljanje stanja pralnih medijev. Za vsa vaša vprašanja in testiranja bodo na voljo bogate izkušnje vodilnih na teh področjih:

 • BTG, katerega referenčni kupci so tudi Tesla, Boing, NASA, 3M in P&G.

 • SITA, ki je pionir na področju vrednotenja stanja površin z merjenjem moči fluorescence

 • PLASMATREAT, ki je 1995 prvi na svetu na velika vrata uvedel atmosfersko plazmo za pripravo površin različnih materialov v mnogih industrijskih vejah.

 

Vaša vprašanja in vaši vzorci bodo naš strokovni seminar zagotovo obogatili.

Veselimo se srečanja z vami.

 

Lep pozdrav,


Irena Uranjek

  

PS: Predavanja in ogled/preiskus razstavljenih naprav so brezplačni. Zaradi omejenega števila mest, vas prosimo, da svojo prisotnost najkasneje do 27.3.2015 najavite na: irena@rogacplus.si